Nosaltres

DANIEL BARCELÓ:

“Jo sóc en Daniel, no sóc ni alt ni baix i tinc 9 anys. Sóc molt esportista.  Sóc ros pero tampoc massa. Tinc la cara mitjana i tinc els ulls marrons. El meu esport preferit és el futbol. Aquest curs faig 4t i treballem les piràmides, entra d’altres coses.”

PAULA MARTÍNEZ:

“Hola, sóc la Paula. Tinc els ulls marrons, el cabell castany i curtet. El meu nas és petit i la boca, també. No porto ulleres . Sóc alta i aquest any he començat a fer 4tA. M’agrada fer patinatge i ballar funky. Sóc entremaliada i xerrameca. La meva millor amiga es diu Marta.”

ADIL:

“Hola,em dic Adil. Sóc  alt i moreno . Tinc nou anys  i vaig a l´escola Vedruna . Faig 4t A. Tinc  una senyoreta que  es Núria. M’agrada jugar a futbol al pati amb els meus amics.”

 

 

GENARO CROS:

“Hola!!em dic Genaro Cros Rodriguez i tinc els cabells de color castanys i els ulls de color marró.Sóc alt i moreno i m´agraden les escultures.Sóc modern i m´agraden:les piràmides,els països,la terra,els animals etc…També m´agrada anar en bicicleta.”

GEMMA GONZÁLEZ:

“Aquest any faig 4tA ,ja sóc una miqueta gran, però bueno.Sóc alta, tinc els ulls marrons i sóc simpàtica i treballadora. Aquest any fem les piràmides i estic molt contenta per que m´agradaria saber coses i n´aprendrem. Jo crec que m’ho passaré molt bé i em divertiré moltíssim. I segur que ho fem molt be!!!”

HICHAM BELGARTIT:

“Em dic Hicham. Sóc mitjà d’estatura i porto ulleres. Tinc els cabells negres i els ulls petits i també negres. M’agrada molt jugar amb els amics .”

OUMAIMA:“Em dic Oumaima. Sóc baixeta i tinc els ulls de color negre. Tinc els cabells curts i la boca petita. M’agrada molt anar a la platja a l’estiu i jugar a bàsquet.”

 

 

 

 

DANIEL MARTÍNEZ:

“Sóc en Daniel, tinc 9 anys i faig quart al col·legi Vedruna. Ara estem fent el treball de les piràmides. Jo sóc timid però amable i simpàtic, tinc bon caràcter. La meva estatura és mitjana, estic moreno i tinc ulls marrons, sòc prim, amb cabell arrissat i ros. M’agrada fer esport, jugar a futbol i jugar a tenis sobretot, però també toco el piano.”

 

HAJAR:

“Hola,em dic Hajar. Sóc alta i tinc erls ulls marrons. Tinc 9 anys i els cabells marron clars .M’agrada fer educació física .I tambe fer càlcul.Vaig a l’escola Vedruna ,a 4tA.  M’agrada  tenir un conill a casa perque em faci companyia.A mi m’agraden els conills i els hàmsters.”

ÁLVARO:

“Sóc l’Alvaro i tinc els cabells castanys. Tinc els ulls marrons i sóc alt, fort i tinc els cabells llargs . M´agrada  veure la tele, els dibuixos de Bob Esponja ,Doraimon i també els  Simpson . M´agrada  el voleibol . I també anar a la piscina municipal.”

 

 

SOUFIAN:

“Hola. Sóc en Soufian.  Vaig a la escola Vedruna. Tinc el cabell negre i no soc gaire alt. M´ agrada jugar al futbol i amb els meus amics.”

 

MARTA:

“Hola em dic  Marta  i  tinc  9  anys. Vaig  a  4tA  i  m’ agrada   molt  cantar  i  ballar . Tinc  el cabell  castany  ,  arrisat  i  llarg. Tinc  els  ulls  marrons  clars  i  sóc  morena  de  pell. Sóc  alta  i  prima.”

AIXí SÓC JO !!!!!!!!

ALEJANDRA:

“Hola! em dic Alejandra ,tinc els ulls marrons i els cabells llargs.Visc a palafrugell,estem fen un projecte de les piràmides,serà molt guai.Farem fotos ,videos,i descripcions. Quan ho mireu ja ho veureu,hi haurà de tot . També  informació sobre les piràmides i els egipcis.”

JIHANE:

“Em dic Jihane tinc 9 anys,sóc una mica alta i tinc els cabellos negres .Quan serè gran vull ser farmacéutica .Tinc els ulls de color marró fosc.”

PAULA S. :

“Jo em dic Paula,  faig 4tA, sóc alta amb els cabells llargs, de color castanys amb una cua. M´ agrada ballar i cantar, també  jugar amb els meus amics i fer riure als meus amics. A la classe de 4tA estem fen el projecte, les piràmides. Hi han grups que han de buscar informació sobre les piràmides, ens falten acabar el blog i penjarem  el nostre projecte!!!!”

POL B. :

“Hola,soc en Pol Sóc alt i moreno. Tinc els ulls de color verdosos,els cabells curts i marrons. M’agrada molt i molt jugar amb els amics a futbol i també jugar al tancat  amb els amics i sempre eliminem al senyor Joan el profesor d´educació física. Sempre ho aconseguim i mai ens elimina.”

DAVID:

“Sóc en David,  un nen baixet i m´agrada molt jugar a futbol . Tinc els ulls de color marró. Tinc nou anys i m´agrada molt còrrer i jugar i mai puc estar quiet per que  em bellugo molt i sempre jugo . Jo jugo a bàsquet i tinc tres medalles . També és per què m´agrada molt jugar a basquet. ”

 

POL PLA:

“Hola amb dic Pol, visc a Palafrugell soc del col.legi Vedruna. Soc bastant alt. Amb els cabells curts i  negres. Amb el col.legi estem fen un projecte de les piramides de l’ Egipte i dels faraons. Tinc moltes ganes començar-lo el projecte.”

SERGI:

“Sóc en Sergi i aquest any faig 4rtA. Sóc una mica alt i una mica baixet, sóc simpátic, tinc 8 anys, i estem fent un projecte de les piràmides. Estic content d’ estar a aquest cole i content perque faig 4rt. Hem  de treballar molt aquest any perquè l’ any que ve ja farem 5é i a sobre ens barrejaran a i b. Adéu!  Gràcies!”

MARC LERIS:

Hola, sóc en Marc Leris de 4tA de l’escola Vedruna de Palafrugell. Soc alt,i tinc els cabells rossos i llargs. Els ulls de color marró. M’agrada jugar a la Wii. Els meus companys i jo estem fen un treball sobre les piramides, es un tema molt interessant.”

JOAN CAMA:

“Hola, sóc en Joan. Sóc moreno,  i tinc el cabell curt. Tinc els ulls marró  fosc sóc alt. Tinc la boca petita i el nas també. Tinc la cara rodona. Tinc afició a fer invents.”

ALBERT:

“Hola em dic Albert i  aquest any fem de projecte  les piràmides. Jo crec que ens ho passarem molt bé fent aquest projecte . Estic molt bé en aquest cole i també tinc molts bons amics i em tracten  molt bé. Cada dia o casi cada dia jugo a futbol amb els meus  amics del cole vedruna. També vaig a futbol amb el Begur, i cada cap de setmana juguem partits. Encara no hem començat la lliga, només hem fet un partit amistòs. M’ho passo molt bé jugant a futbol!!”

AITANA:

“Hola espero que us agradi això que us explicaré: estem treballant les piràmides. En el meu grup ens ha tocat buscar les piràmides de Gizhe i buscar on està situat Egipte. Jo encara no ho he trobat pero sé que ho trobaré. També hi ha més grups, que us pensàveu, que només hi havia  el meu grup? Bé aqui acabo. Adéu.”

JÚLIA TRIAS:

“Hola, sóc la Julia Trias. Tinc els ulls de color marró. Els cabells de negres. Aquest any faig 4t i les coses s’han anant complicant. Farem el projecte de les piràmides. Parlar dels faraons, les tombes, les mòmies, les trampes i a les ciutats o pobles on vivien. M ‘ encanta! M’agrada molt jugar amb les meves millors amigues.”

ARIANNA:

“Hola sóc l’Ariana i tinc 9 anys. Vaig a 4t A. M’agrada ballar i cantar. Tinc els ulls de color marró, sóc alta, tinc els cabells de color marró i el tinc no gaire curt. Tambè m’agrada dibuixar i pintar. El que no m’agrada es fer els deures. Sóc divertida, sóc simpática amb les persones i em porto bé a classe. I el que m’agrada més és estar amb els meus millors amics.”

  

MARTINA:

Hola, em dic Martina ni tinc 9 anys. No sóc ni alta ni baixa. Sóc morena i tinc els ulls marrons. Aquest any fem el projecte de les piràmides, les mòmies, els faraons etc…. A mi m’agrada molt ballar i cantar.


Anuncis

24 comentaris (+add yours?)

 1. daniel barcelo lopez
  oct. 08, 2010 @ 19:34:50

  Que guaos que estem!!!!!!!!Quina monada.

  Resposta

  • albert freixa sabater
   oct. 18, 2010 @ 12:21:55

   Que guapos vols dir no

   Resposta

   • daniel barcelo lopez
    oct. 20, 2010 @ 12:00:21

    si si albert tens rao.

 2. gemma
  oct. 09, 2010 @ 13:00:21

  mare meva estem molt guapos tots

  Resposta

  • Aitana Vergara Busquets
   abr. 14, 2011 @ 16:58:56

   Gemma tens rao estem: molt guapoooooooooooooooos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Resposta

 3. albert freixa sabater
  oct. 09, 2010 @ 13:42:17

  Es veritat que guapos

  Resposta

  • daniel barcelo lopez
   oct. 20, 2010 @ 12:02:06

   ja o podeu di tot pero fa una mica de gracia.

   Resposta

 4. Ariana Ruiz Diaz
  oct. 10, 2010 @ 07:24:48

  que be ens ha sortit el treball d’egipte!!!!!!

  Resposta

  • gemma
   oct. 24, 2010 @ 15:15:13

   pues si molt be!

   Resposta

 5. paula soria escribano
  oct. 23, 2010 @ 08:27:05

  la veritat es que estem guapos i guapes pero el que més important és com ha quedat el projecte. GRÀCIES NURI PER FER TOT AQUET ESFORÇ!

  Resposta

 6. Júlia
  nov. 03, 2010 @ 15:50:09

  Aquestes fotos que ho seu fet son genials!!!

  Resposta

 7. marta
  nov. 10, 2010 @ 19:46:02

  Aquesta pagina es molt divertida

  Resposta

 8. daniel barcelo lopez
  nov. 29, 2010 @ 18:17:46

  De lo guapos que estem no em surten paraules de la boca.

  Resposta

 9. julia trias
  març 26, 2011 @ 18:45:58

  gràcies Nuri per tot per el que fas per nosaltres.Gràcies!

  Resposta

 10. ariana ruiz diaz
  abr. 11, 2011 @ 19:36:09

  ES VERITAT ESTEM SUPER,SUPER GUAPOS TOTS.
  HENS HA SORTIT MOLT BE EL TREBALL I ALS DE 4tA TAMBE ELS HI HA SORTIT MOLT BE.

  Resposta

 11. ariana ruiz diaz
  abr. 11, 2011 @ 19:38:00

  ESTEM SUPER GUAPOS.
  ENS HA SORTIT MOLT BE A NOSALTRES I ALS DE 4tA

  Resposta

  • gemma
   abr. 15, 2011 @ 12:31:08

   estem ke te mueres no?????

   Resposta

 12. marta
  abr. 17, 2011 @ 19:02:53

  Ja ho pots ben dir gemmeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Resposta

 13. marta
  abr. 17, 2011 @ 19:04:46

  Gracies Nuri per fer tant de esfors sempre contem amb tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Resposta

 14. Alejandra
  juny 03, 2011 @ 16:27:28

  NURI LES FOTOS DE LES COLONIES HAN SIGUT MOLT GUAIS ,GRACIES PER EL TEU ESFORÇ.

  Resposta

 15. ariana ruiz
  juny 07, 2011 @ 09:40:46

  estem genials som super guapos les fotos que ens hem fet son genial!!!!!!!!

  Resposta

 16. Martina
  juny 27, 2011 @ 14:24:08

  NURI SON UNA PASADA LES FOTOS!
  ES NOTA QUE T’HI HAS ESFORÇAT MOLT!!

  Resposta

 17. pausanchezmartinez
  nov. 22, 2011 @ 19:18:43

  gracies Nuri mai oblidarem lo que has fet per nosaltres.GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  Resposta

 18. hicham belgartit
  abr. 11, 2012 @ 18:25:35

  es divartit

  Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: